1. Foglalás és ajánlatkérés

  Kizárólag a www.anovaapartman.hu weboldal foglalási rendszerén, a www.Szállás.hu-n, www.Booking.com-on, és email-en keresztül érkező ajánlatkéréseket és foglalásokat fogadunk el. Telefonon, illetve közösségi oldalainkon érkezett érdeklődésekre kizárólag információt tudunk nyújtani.

  A weboldal foglalási rendszerében kitöltött adatok helyességért a Vendég vállal kizárólagosan felelősséget. A nem megfelelően kitöltött foglalási kérvényeket nem áll módunkban elfogadni.

  Az általunk küldött árajánlat írásban történő elfogadása, illetve a bekért előleg határidőig történő megérkezése után egy e-mailt küldünk a foglalás visszaigazolásáról, amely időponttól a foglalás jogszerűnek minősül. A foglalás írásbeli visszaigazolásunkat követően válik garantálttá.

  Férőhelyek száma az Anova Apartmanban:

  A Anova Apartmant alapvetően 6 fő elszállásolására alakítottuk ki, de igény szerint + 1 főt el tudunk helyezni.

  Minimum foglalható éjszakák száma: 2.
  Kiemelt időszakban (ünnepnapok, fesztiválok) minimum éjszakák száma: 3.

  Kisállat elhelyezésére egyik Apartmanban sincs lehetőség.

  A foglalás garantálásához 50% előleg megfizetése szükséges, melyet a visszaigazolás küldésétől számított 3 munkanapon belül kell megfizetni.

  Az előleg fizetése történhet banki átutalással, illetve OTP, MKB vagy K&H SZÉP Kártyával.

  Apartmanunkban bankkártya, illetve SZÉP Kártya terminál nincs, így azokkal a helyszínen nem lehet fizetni.

  Amennyiben az összeg nem érkezik meg Apartmanunk számára, úgy a foglalást semmisnek tekintjük és töröljük rendszerünkből.

  Banki átutalás esetén az előleget a következő számlaszámra várjuk:

  Lupsán István
  K&H Bank
  Számlaszám: 10404247-95296410-01140000
  IBAN: HU47 104042479529641001140000
  SWIFT: OKHBHUHB

  Megjegyzésként kérjük a foglaló személy nevét és a foglalás időpontját feltüntetni.

  A fennmaradó összeget és az idegenforgalmi adót, melynek összege 450 Ft/fő/éj, érkezésedkor készpénzzel tudod fizetni.

 2. Lemondási feltételek

  Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 14. napig írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege 5 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

  Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 2-14. nap között írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 50 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a Vendég által lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizetett szállásdíj 10 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

  Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 1. napon, vagy az érkezés napján írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, akkor a szállásdíj 100 %-a kötbérként fizetendő. Amennyiben a Vendég által lemondott időszakot újra tudjuk értékesíteni, abban az esetben a befizetett szállásdíj 10 % kezelési költség levonását követően visszautalásra kerül. A visszautalást Szállásadó a lemondástól számított 10 napon belül teljesíti a Vendég által megadott számlaszámra.

  Amennyiben a Vendég írásban nem mondja le foglalását, de az érkezés napján nem jelenik meg, úgy a befizetett előleg / szállásdíj az Apartman tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

 3. Módosítási feltételek

  Időpont módosítás:

  Egy Vendég egy időpont módosítást kérhet díjmentesen, minden további módosítás költsége 5.000 Ft/alkalom.

  Amennyiben a Vendég legkésőbb érkezése előtti 10. napig írásban jelzi, hogy módosítani kívánja foglalása időpontját, úgy a már befizetett előleg / szállásdíj teljes összege beszámításra kerül az új időpont értékébe. A már befizetett előleget / szállásdíjat a módosítási kérés időpontjától számított 6 hónapon belül lehet felhasználni.

  Amennyiben az időpont módosítási kérelem 10 napon belül érkezik, úgy a már befizetett előleget /szállásdíjat csak abban az esetben számítjuk be egy új, 6 hónapon belüli foglalás árába, ha a visszamondott időpontot újra értékesíteni tudjuk. Ha a visszamondott időpontot nem sikerül újra értékesíteni, akkor a Vendég által befizetett előleg az Apartman tulajdonába kerül szolgáltatás nyújtása nélkül.

  Ha a Vendég az érkezést követően, de az előre lefoglalt időpont vége előtt – nem az Apartmannak felróható ok miatt – távozik a szállásról, akkor a teljes, foglaláskor elfogadott szállásdíj az Apartman tulajdonába kerül a teljes szolgáltatás nyújtása nélkül.

  Vendégek számának módosítása:

  Ha az érkezők létszámában változás történik a foglalásnál megadotthoz képest (többen vagy kevesebben jönnének), akkor azt kérjük mielőbb írásban jelezni, hogy a házat megfelelően készíthessük elő.

  Érkezés, távozás:

  Az Apartmant az érkezés napján 16.00 órától lehet elfoglalni, távozás napján pedig 10.00 óráig kell elhagyni. Korábbi érkezés vagy későbbi távozás az Apartman foglaltságának függvényében, a Szállásadóval történt előzetes egyeztetés alapján lehetséges.

  Egyéb:

  Ha a Vendég – a Szállásadónak felróható ok miatt – az érkezés napján nem tudja birtokba venni az Apartmant, vagy azt a távozási nap előtt kénytelen elhagyni, akkor Szállásadó Vendéget kompenzálja. A kompenzálás történhet hasonló időtartamú és értékű szállásadással, vagy a Vendég által már megfizetett költségek teljes visszafizetésével.

  Szállásadó a fentiekben leírt lemondási és módosítási feltételektől a Vendéget ért váratlan baleset vagy megbetegedés esetén eltérhet, feltéve, hogy Vendég az állapotában beállt változást haladéktalanul Szállásadó tudomására hozza.

  A Vendég foglalásával (előleg befizetésével) elismeri, hogy az alábbi foglalási, módosítási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja.